top of page

ons 16 okt.

|

F7 Möten & Konferens

Customer Insight Summit 2019 - 20% rabatt för dig som SI medlem

Customer Insight Summit ger dig det senaste inom kundinsikt och analys. En dag fylld med kunskap, inspiration och konkreta tips att ta med tillbaka till din organisation. Med fokus på hur du kan förbättra ditt strategiska tänkande och hur du får affärsvärde av all data och alla insikter.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Customer Insight Summit 2019 - 20% rabatt för dig som SI medlem
Customer Insight Summit 2019 - 20% rabatt för dig som SI medlem

Tid och plats

16 okt. 2019 08:00

F7 Möten & Konferens, Fleminggatan 7, 112 26 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Customer Insight Summit ger dig det senaste inom kundinsikt och analys. En dag fylld med kunskap, inspiration och konkreta tips att ta med tillbaka till din organisation. Med fokus på hur du kan förbättra ditt strategiska tänkande och hur du får affärsvärde av all data och alla insikter. Customer Insight Summit är den ledande halvdagskonferensen för dig som arbetar med kundinsikt, analys och datainsamling.

Den 16 oktober kommer årets Customer Insight Summit gå av stapeln. Denna halvdagskonferens kommer ge dig det senaste inom kundinsikt, analys och datainsamling. 

✔️ Lär av de bästa experterna och företagen Vi har samlat några av de främsta experter inom området, blandat med praktikfall från företag som ligger i framkant.

✔️ Träffa kollegorna i branschen  Nätverka och dela erfarenheter med personer i liknande roll som du.

✔️ 99% nöjda deltagare Förra årets upplaga hade 99% nöjda deltagare enligt vår utvärdering.

Länk

Rabattkod: VIP-INSIGHTERS

Dela detta evenemang

bottom of page