©2019 by Swedish Insighters

STYRELSEN

JACOB LAGERSTEDT

Ordförande

Jacob Lagerstedt har arbetat i undersökningsbranschen i snart 20 år i flera olika bolag och är sedan 2018 anställd som VP Project Delivery på Dapresy. Jacob brinner för kundvård, innovation och nytänkande inom branschen.

CLARA WESTMAN

Styrelseledamot

Clara Westman har jobbat med kundinsikter och undersökningar i över 20 år. Hon brinner för att omvandla insikter till affärsnytta och har ett specialintresse inom metod- och kvalitetsfrågor. Arbetar sedan 2016 som Global Head of Customer Insight and Brand Innovation på Bonava.

PER GRENERT

Styrelseledamot

Per Grenert är förmodligen en av de undersökare i Sverige som representerat flest undersökningsföretag och metoder. Per har varit i snart 20 år i branschen och har ett fokus på kundvård och kvalitet. Bland flera utmärkelser kan nämnas Årets Undersökare 2010. Per jobbar idag på Novus.

BRITTA NÄSMAN

Styrelseledamot

Britta har flera år i branschen på båda köper och säljarsidan samtidigt som hon varit ordförande för SMUF sedan 2016.

NATHALIE IGEMARK

Styrelseledamot

Nathalie har arbetat i branschen i över 10 år och har lång erfarenhet från undersökningsarbetet med inriktning på framförallt den kvalitativa metoden. Nathalie är för närvarande anställd på Norstat som senior projektledare.

CECILIA PLATZACK

Styrelseledamot

Cecilia Platzack har arbetat med konsumentinsikter i 20 års tid. Hon brinner för att förstå drivkrafter, baririärer och behov på djupet och att omvända insikter till utvecklingsmöjligheter. Cecilia är Seniorkonsult inom Innovation och Customer Experience på Kantar Sifo

NICLAS HOLSTENSSON

Styrelseledamot

Niclas har lång erfarenhet från branschen med bland annat anställningar på SAS, Swedavia, Telia och Prognoscentret.

MARIANNE LILIUS

Styrelseledamot

Marianne har lång erfarenhet inom varumärkes- och kommunikationsutveckling för ledande företag i Norden. Hon har arbetat med undersökningar och analys på flera välkända företag som NMA, numera Nepa och Demoskop. Marianne är ekonom från Svenska Handelshögskolan i Helsingfors och jobbar idag som Senior Konsult på Bilendi.