top of page

JURIDISK RÅDGIVNING

axel-tandberg_2019-300x300.jpg

Som medlem har du möjlighet att få 30 minuters kostnadsfri rådgivning gällande personuppgiftsfrågor eller GDPR av Axel Tandberg.

 

 

Axel Tandberg är expert inom det marknadsföringsrättliga området, dvs. främst frågor som berör  personuppgiftslagen, marknadsföringslagen, läkemedelslagen och distansavtalslagen. Den specialisering som Axel erbjuder gör att han skiljer oss från de flesta andra juridiska byråerna och han ser den som en nödvändig förutsättning för att på bästa möjliga sätt kunna erbjuda den kompetens som efterfrågas av professionella aktörer.

 

Axel Tandberg är ledamot i Reklamombudsmannens opinionsnämnd och arbetade som förbundsjurist för SWEDMA, bransch- och intresseorganisationen för direktmarknadsföring, mellan 2005 och 2017. Axel är sedan många år även ordförande för ERM (Etiska Rådet för Marknadsundersökningar.

Axel kan även vara behjälplig om ditt företag behöver en genomgång av era användarvillkor, privacy policy eller om ni behöver ett personuppgiftsombud.

Hur gör jag för att få hjälp?

Kontakta Axel genom att gå in på följande länk.

Glöm inte att uppge ditt namn och företag. Om rådgivningen överstiger 30 minuter äger Axel Tandberg rätt att skicka en offert för det specifika uppdraget

bottom of page