top of page

tors 09 mars

|

Dynata

Framtidsspaning från Buzzter - 2023 i backspegeln

Vi är glada över att vi även i år får möjligheten att lyssna på framtidsspanarna från Buzzter som är Sveriges största trendsajt berättar vad vi kan förvänta oss av 2023.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Framtidsspaning från Buzzter - 2023 i backspegeln
Framtidsspaning från Buzzter - 2023 i backspegeln

Tid och plats

09 mars 2023 08:15 – 9:45

Dynata, Drakens gränd 8, 111 30 Stockholm, Sweden

Om evenemanget

Vi är glada att även i år få möjligheten att ta del av framtidsspanarna från Buzzter som är Sveriges största trendsajt berättar vad vi kan förvänta oss av 2023.  Detta kan även följas online se separat event!

Adress: Dynatas kontor på Drakens gränd 8, i Gamla stan

Frukost serveras från 08.15 och seminariet startar kl.08.45

För 16:e året i rad har vi på Docere spanat på vilka trender som kommer att dominera konsumenterna och företagen det kommande året. Temat för årets presentation var brytningstid. Vi ser att vi på många områden som teknik, politik, värderingar med flera står inför ett skifte där många gamla sanningar omprövas och nya mönster framträder. Vi har nu satt samman våra spaningar och analyser i en fullmatad presentation.

Ur innehållet:

💰 Privatekonomi – hur kommer det tuffa ekonomiska läget att påverka konsumenten? Vilka blir vinnarna?

🌍 Politik – Sverige och världen står inför stora politiska utmaningar. Ser vi ökat samarbete eller allt mer isolering?

🏘️ Staden – Hur ser framtidens stad ut? Förändrade konsumtions- och pendlingsmönster förändrar staden.

✊ Värderingar – En orolig värld förändrar våra värderingar. Hur kommer vi att se på integritet? Är vi på väg mot ismernas-krig?

🤖Digitalt - Gränsen mellan virtuellt och verkligt blir allt mer flytande, hur ser det nya digifysiska landskapet ut? Utvecklingen inom AI accelererar, hur påverkar det oss? Som konsumenter och företag?

🚀 Teknik – Rymden lockar. Vilka blir vinnarna i det nya rymdracet? Utvecklingen inom AI accelererar, hur påverkar det oss? Som konsumenter och företag?

📦 Shopping – Pris, pris, pris är det som gäller – eko och hållbarhet får stå tillbaka. Blir shoppingen allt mer virtuell?

🧑‍🎓 Arbetsliv – Vi ifrågasätter allt mer vår balans mellan arbete och fritid. Kommer vi att arbeta alls i framtiden? Och hur ser kompetensutveckling ut i en värld präglad av artificiella intelligens?

Varmt väkommna!

Dela detta evenemang

bottom of page