top of page

tors 26 nov.

|

Online Event

Hemarbete under coronakrisen

Coronapandemin har påverkat vårt arbetssätt och på kort tid förändrat bilden av arbetsplatsen - Hur skall vi hantera den nya verkligheten och vad skall man tänka på som företag, ledare eller anställd?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Hemarbete under coronakrisen
Hemarbete under coronakrisen

Tid och plats

26 nov. 2020 13:15 – 14:15

Online Event

Om evenemanget

Om webinariet:

Coronapandemin har påverkat vårt arbetssätt och på kort tid förändrat bilden av arbetsplatsen. Många företag, ledare och medarbetare vet dock inte hur det ska hantera den nya verkligheten.   

Under sommaren frågade Netigate tillsammans med Mårten Westberg (EIBA), Stefan Tengblad (Göteborgs universitet) samt Petri Kajonius (Lunds universitet) 1500 svenskar om arbete från hemmet under Coronakrisen. Målet med undersökningen var att hjälpa svenska företag och chefer att lättare hantera en situation där många vill och vissa fall måste fortsätta att arbeta hemifrån.   I detta webinar delar personerna bakom undersökningen med sig om sina tankar kring resultatet och vad detta kommer att betyda för fortsatt utveckling av arbetslivet.  

Om talarna: ​​​​​​​ Sophie Hedestad är marknadschef på Netigate. Sophie har tidigare förutspått Brexit och Donald Trumps valvinst 2016 genom att analysera stora mängder data på sociala medier.  Mårten Westberg är VD på Europeiska institutet för beteendevetenskaplig analys (EIBA). Han tillhör sedan 90-talet de ledande beteendevetenskapliga analytikerna i Sverige. Om du har svarat på en medarbetarundersökning så har du påverkats av Mårtens arbete.  Stefan Tengblad är professor i Human Resource management vid Centrum för global HRM. Stefan är den första professorn i Sverige inom Human Resources.

Dela detta evenemang

bottom of page