top of page

Time is TBD

|

Online eller fysiskt möte. Ni bestämmer!

Lunchtombola

Vi i styrelsen är inte de enda som saknar tillfällen till nya intressanta möten som våra fysiska föreläsningar och mingel brukar ge. Därför tar vi nu initiativ till "lunchtombola" Syftet är att på ett säkert sätt bidra till att bredda kontaktytorna inom nätverket och låta oss inspireras av varandra.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lunchtombola
Lunchtombola

Tid och plats

Time is TBD

Online eller fysiskt möte. Ni bestämmer!

Om evenemanget

Vi i styrelsen är inte de enda som saknar tillfällen till nya intressanta möten som våra fysiska föreläsningar och mingel brukar ge. Därför tar vi nu initiativ till en lunchtombola.

Syftet är att på ett säkert sätt bidra till att bredda kontaktytorna inom nätverket låta oss inspireras och lära oss mer av varandra.

Hur går det till?

Du som är intresserad anmäler dig på länken här eller mailar info@swedishinsighters.se med "Swedish Insighters lunchtombola" i ämnesraden.

Vi slumpar sedan ihop er parvis. Du får epostadress till din lunchkamrat, ni kontaktar därefter själva varandra och bestämmer lunchträff på en tid som passar just er bäst, förslagsvis online som läget för tillfället ser ut. Ny dragning görs varje måndag, så det går bra att anmäla sig flera gånger.

Dela detta evenemang

bottom of page