top of page

tors 11 apr.

|

Vasagatan 11

Uppdrag förändring - Anne Årneby

Idag är entreprenörer vår tids rockstjärnor. Men det finns också en annan skara som gör minst lika spännande resor. De verkar inifrån, förändrar, innoverar och skakar nytt liv i bolag och organisationer. Kom och lyssna på Anne berätta mer om Intraprenören!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Uppdrag förändring - Anne Årneby
Uppdrag förändring - Anne Årneby

Tid och plats

11 apr. 2019 16:00 – 17:00

Vasagatan 11, Våning 1 Kantar Sifo 111 20 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

dag är entreprenörer vår tids rockstjärnor. Men det finns också en annan skara som gör minst lika spännande resor. De verkar inifrån, förändrar, innoverar och skakar nytt liv i bolag och organisationer. Vad är egentligen skillnaden mellan att vara en intraprenör och en entreprenör? Och varför är den ena så högt ansedd och den andra knappt känd? Den digitala transformationen sätter fingret på att förändring är det som de flesta bolag behöver för att inte halka efter, eller helt enkelt försvinna. Hur skapar vi möjligheter till förändring och hur tänker en intraprenör?

Träffa Anne Årneby som gått i bräschen för en rad stora förändringsarbeten och jobbat som intraprenör i 25 år. Hon har genom åren haft flera ledande roller inom kommunikation och affärsutveckling. Sedan drygt 2 år driver hon förändringen av Nordic Morning Group i rollen som VD och koncernchef. Nordic Morning Group omsatte 2017 93,4MEUR och har kontor i Stockholm, Helsingfors och Malmö med totalt ca 550 medarbetare.

Efter kvällens föreläsning är ni välkomna till ResearBar på Grand Central med Norstat som sponsor. Varmt välkomna!

Dela detta evenemang

bottom of page